Kjøkken-nerd

Vi tok i går over den mye omtalte leiligheten, og har fått flyttet over mye av det vi eier. Snart begynner jobben med å innrede det som skal være hjemmet vårt de neste årene.

I den forbindelse lette jeg i dag etter en dryppbakke. Det er en plastplate man plasserer under kjøleskap og oppvaskmaskin, som kan samle opp vann ved en eventuell lekkasje. Vi så de på Elkjøp til 199, men jeg antok at jeg kunne skaffe de billigere selv.

I min leting etter denne dryppbakken begynte jeg å se på litt annet tilbehør til kjøkkenet også, og kom på at steketermomteret vårt gikk i stykker forrige gang vi brukte det. Det gamle vi hadde var et helt standard steketermometer hvor man måtte lese av temperaturen inne i stekeovnen. Det kunne til tider være vanskelig å se hva som stod der, og det var derfor ikke spesielt brukervennlig egentlig. Jeg fant ganske kjapt et steketermometer med wire, sånn at selve måleren kunne henge utenfor ovnen og dermed gjøre det enkelt å lese av. Jeg syns det så bra ut, og var nære ved å legge det i handlekurven.

Men så kom jeg over en annen modell; «Trådløst digitalt steketermometer». Her også er det en liten enhet som settes på utsiden av ovnen, med en wire inn i det som skal stekes, men den store fordelen med denne modellen er den trådløse mottakeren som har 30 meters rekekvidde. Det betyr at jeg kan sitte i stua og slappe av mens jeg venter på at f.eks en saftig kalkun skal godgjøre seg. Mottakeren kan også stilles inn på en ønskelig temperatur også varsler den når maten er klar. Dette vekker ihvertfall nerden i meg!

Det er mulig at jeg begynner å bli litt mer voksen når jeg syns kjøkkenprodukter er kule, men det er kanskje på tide når man har lån til oppover øra og voksenlivet for alvor har slått inn. Så får det heller være at jeg kanskje er en kjøkken-nerd.

Digitalt trådløst steketermometer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *