Tester

Nå som jeg skal begynne å blogge igjen må jeg nesten prøve å gjøre det riktig fra starten av. Så derfor tester jeg nå ut Feedburner. Feedburner ser ut til å være kjekt å bruke, siden jeg da får mer informasjon om hvor mange som leser gorken.net via RSS.

I tillegg har jeg nå lagt inn Google Analytics sånn at jeg får informasjon om de som besøker siden. Statistikk har jeg alltid vært glad i, og det er fint å få vite hvordan folk finner veien til gorken.net.

Jeg må begynne å tenke på kategorier også. For eksempel denne posten er jeg usikker på hvilken kategori hører hjemme i. Uncategorized er jo fin å ha, men jeg kunne tenke meg å bruke den så lite som mulig.

Som vanlig må den første posten etter lansering av nytt design ha en fin quote:

«Take most people, they’re crazy about cars.  They worry if they get a little scratch on them, and they’re always talking about how many miles they get to a gallon, and if they get a brand-new car already they start thinking about trading it in for one that’s even newer.  I don’t even like old cars.  I mean they don’t even interest me.  I’d rather have a goddam horse.  A horse is at least human, for God’s sake.»

One thought on “Tester

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *