Pappa, hva er homo?

Med en ettåring som snart begynner i barnehagen er det ikke lenge før spørsmålene kommer til å hagle fra småen. Noen av spørsmålene blir også helt sikkert vanskelig å besvare. Som for eksempel «hvorfor er himmelen blå?» og ikke minst «hvor kommer babyer fra?».

Også kommer det helt sikkert en del spørsmål som er lett å svare på. Som for eksempel «pappa, hva er homo?». Det er lett å svare på fordi det er hverken noe rart eller noe å bli flau av.

Kanskje kommer aldri det spørsmålet. Kanskje kan ettåringen få lov til å vokse opp i en verden der det ikke er noe merkelig med det. Kanskje er det i så fall fordi det har vært en naturlig del av eventyrene i barnehagen.

Det er helt greit, egentlig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *