Jensen 3G-router redder dagen!

Jeg har tidligere skrevet om Jensen sin 3G-router på Spaceworldbloggen. Det var da den var helt ny, og et veldig spennende produkt som jeg hadde stor tro på. Siden den gang har vi solgt mange av denne routeren, men jeg har ikke hatt gleden av å teste den selv. Da vi ble stående uten nett på jobben for en uke siden fikk jeg endelig testet den, og den ble virkelig en reddende engel.

Mobilt bredbånd har blitt veldig populært i det siste, og jeg har inntrykk av at flere og flere bytter ut den faste internettlinja hjemme med et bredbånd de kan ta med seg. Selv om ikke hastigheten er all verden fungerer det tydeligvis godt nok for mange folks vanlige bruk. Problemet oppstår når man vil være på nett med flere maskiner samtidig, på samme mobile bredbånd. Der kommer Jensens 3G-router inn i bildet!

Man plugger bare USB-modemet man har fra operatøren sin inn i modemet, følger de enkle instruksjonene, og vips så har man et trådløst nettverk som gir tilgang til det mobile bredbåndet. Man kan også koble på opp til fire maskiner via kabel. Oppsettet er så enkelt at min påstand er at absolutt alle kan klare det. Det følger med en egen lapp i esken som spesifikt forklarer oppsettet man må gjøre for å koble opp det mobile bredbåndet, og alt er gjort på under to minutter. Enklere blir det ikke!

Så da vi ble stående uten nett på jobben sist uke var det Jensens 3G-router som sørget for at vi alikevel kunne fortsette å jobbe. Det er utrolig hvor avhengig man kan bli av det kjære internettet. Jeg kan virkelig anbefale Jensens 3G-router.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *