Ønskeliste 2009

For første gang på mange år har jeg en skikkelig ønskeliste å presentere. De siste årene har det stort sett vært noen bøker og penger som har stått på lista, men som nyinnflytta i leilighet er det en god del ting som kan være praktisk å ønske seg.

3 thoughts on “Ønskeliste 2009

  1. Er det ikke litt dumt å ønske seg juletrepynt til jul?

    Eller satser man på å ha et stusselig tre frem til mulig pynt pakkes opp, for så toppe begivenheten med å pynte treet?

    En annen mulighet er jo at dere ikke feirer «hjemme», eller om det er akkurat det dere gjør(!?), og derfor må ha stusselig juletre hele julaften. Hvilket ikke plager andre enn fortvilte naboer selvsagt, og derfor ikke anses som problem likevel.

    Anyways, juletrepynt it is!

  2. Du kan så si, men som all annen sunn norsk ungdom hogger vi selvfølgelig treet på julaften. Med litt koordinasjon sørger vi selvfølgelig for at de første pakkene som åpnes er de med pynt, og dermed ender vi opp med et lekkert pyntet tre før vi gyver løs på de skikkelige pakkene.

    Enkelt og smidig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *