Virkningsfull reklame

I en verden der enormt mange selskaper hele tiden ønsker din og min oppmerksomhet er det selvfølgelig viktig å skille seg ut. Mange ganger virker det som om annonsørene prøver å skille seg ut ved å mase mer, være ekstra irriterende og oppta ekstra mye plass i mitt liv.

Det liker jeg svært dårlig, og det gir meg ofte dårlige assosiasjoner til selskapet det annonseres for.

Noen ganger kommer det imidlertid en annonse som virkelig klarer å skille seg ut. Ikke fordi den skriker etter min oppmerksomet, men fordi jeg ønsker å gi den min oppmerksomhet. En reklame som er så flott at når jeg har sett den på TV noen ganger så finner jeg den på YouTube for å se den enda flere ganger.

Når det er jeg selv som ønsker å se filmen flere ganger, og lar meg glede over den istedenfor å bli irritert, da har annonsøren virkelig lykkes.

One thought on “Virkningsfull reklame

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *