Jula i gang på Plantasjen

Stine og jeg var i dag på Plantasjen for å se etter gode tilbud på både utemøbler og gassgrill. Siden sesongen for begge deler så smått er over tenkte vi at det burde være mulig å finne noen gode priser.

Men i steden for gode tilbud var det julenisser, grønne trær og Luciakroner som slo oss midt i fleisen. Hos Plantasjen starter tydeligvis jula 19. september.

Plantasjen

Siden jeg selv jobber i butikk er jeg godt kjent med at jula starter tidlig, men dette ble for drøyt selv for meg. Hos oss har vi såvidt begynt å tenke på julesalget, mens Plantasjen er godt i gang allerede.

Det blir for dumt å gå rundt blant nisser samtidig som været nesten tilsier shorts.

3 thoughts on “Jula i gang på Plantasjen

  1. Herregud! Det skulle ikke vert lov, de burde pakke det ned med en gang! Det er 2 måneder, og litt til, da er det jul. Hva faen!?!? blir nesten litt sint :s

  2. Dette burde være forbudt – jeg holder meg langt unna Plantasjen til 1.søndag i advent – før det bør en ikke begynne med julen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *